Overzicht

Eetcafé en slijterij in dorpscentrum hippolytushoe
Dit object wordt u aangeboden door:

Van Alkemare Makelaardij  Van Alkemare Makelaardij
Creeër een pdf-bestand van dit object

  
[kan enige tijd in beslag nemen]
Eetcafé en slijterij in dorpscentrum hippolytushoe
Omschrijving
te koop aangeboden bij van alkemare horecamakelaardij: knus en gezellig eetcafé en slijterij in mooie panden midden in het pittoreske dorpscentrum van hippolytushoef.

de onderneming
direct bij aankomst op het gezellige kerkplein in hippolytushoef vallen de panden van het café en de slijterij meteen op vanwege de prachtige sierlijsten aan de gevels. bij binnenkomst in het café wordt de aandacht getrokken door de aanwezigheid van een prachtig afgewerkt plafond met fraaie kroonluchter.

het café is ca. 80 m2 groot en is van binnen gezellig en netjes ingericht. het pand is voorzien van ruitjes ramen waardoor het geheel een brocante en landelijke sfeer ademt.

achter in de zaak bevindt zich een knusse ruimte voorzien van openslaande tuindeuren waar ca. 20 zitplaatsen mogelijk zijn. voor in de zaak zijn nog eens ca. 20 zitplaatsen mogelijk. achter het pand bevindt zich een fraai aangelegde tuin met terras met ca. 30 zitplaatsen. voor het pand is nog een klein terras aanwezig met ca. 10 zitplaatsen.

op de 1e verdieping bevinden zich de dames en heren toiletten met aparte wastafel. vanaf de 1e etage is er zicht op de begane grond. tevens is er een ruime opslagruimte aanwezig op deze etage.

de slijterij
naast het café bevindt zich de slijterij, deze is ca. 25 m2 groot. de slijterij is voorzien van nette houten inbouwkasten ten behoeve van de drank.

huidige eigenaar zoekt een ondernemerskoppel om zijn werk voort te zetten met net zoveel passie als dat hij zelf de zaken heeft gerund. beide zaken worden turn-key opgeleverd, de volgende eigenaar kan zonder enige moeite de bedrijven voortzetten.

locatie
hippolytushoef is een kleine gemeenschap met ca. 5.500 inwoners. het café en de slijterij bevinden zich in het hart van hippolytushoef met uitzicht op de hippolytuskerk en het achtergelegen park. er zijn voor het pand maar ook bij de aldi achter het pand voldoende gratis parkeerplaatsen.

bestemming
onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk. neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

openingstijden
van maandag tot en met woensdag gesloten. op donderdag geopend van 20:00 – 02.00 uur en van vrijdag tot en met zondag geopend van 15:00 – 02.00 uur. uiteraard is toekomstig exploitant/koper vrij om zelf diens openingstijden te bepalen zolang dit binnen de regels van de gemeente valt.

details
• vraagprijs goodwill/inventaris: € 69.000,-
• huurprijs: € 2.000,- per maand excl. btw
• overname: in overleg
• bedrijfsoppervlakte: ca. 160 m2, ca. 80 m2 café, ca. 25 m2 slijterij, ca. 50 m2 opslagruimte
• brochure te downloaden via onze website.

voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.
Object Type: cafe / bar
Plaats/Omgeving: Hippolytushoef
Regio: noord holland