Overzicht

Hartje centrum eindhoven: spaans tapasrestaurant
Dit object wordt u aangeboden door:

Klaassen Horecamakelaardij BV  Klaassen Horecamakelaardij BV
CreeŽr een pdf-bestand van dit object

  
[kan enige tijd in beslag nemen]
Hartje centrum eindhoven: spaans tapasrestaurant
Klaassen horecamakelaardij bv biedt t.o.a. in hartje centrum eindhoven: authentiek spaans tapasrestaurant met prachtig terras

algemeen
la gitana is gelegen aan de kerkstraat, een gezellige horecastraat naast de bekende catharinakerk midden in het (winkel)centrum van eindhoven. het herkenbare hoekpand beschikt over een groot terras, een sfeervol modern restaurant op de begane grond met bar en bedrijfskeuken. in het souterain bevind zich ook nog een compleet restaurantgedeelte in dezelfde styling zoals op de begane grond met bar/pantry en opslagruimtes bereikbaar met goederenlift en trap. het restaurant is een begrip in eindhoven en omgeving. hier worden nog de ťchte spaanse tapas geserveerd, dus tapas zoals tapas behoren te zijn. verse ingrediŽnten, authentieke bereiding, leuke prijzen. eind 2017 is de zaak compleet verbouwd volgens de laatste normen, keuken en interieur zijn hierbij ook compleet vernieuwd. het geheel is zeker met kleine ingrepen ook makkelijk transformeerbaar naar diverse andere concepten.

indeling
bij binnenkomst komt u in de sfeervolle verkoopruimte. op de begane grond zijn ca. 55 zitplaatsen. aan de linkerzijde is een prachtige bar gelegen. achter de bar ligt een keuken die voorzien is van alle gemakken. in het souterrain is een verkoopruimte met aparte bar gelegen. tevens bevindt zich in het souterrain een kleedruimte voor het personeel, de toiletgroepen en drie opslagruimtes. aan de voorzijde is een prachtig terras gelegen met een uniek uitzicht op de kerk.

info: horecamakelaar remo van doorn, 06-20002530
Object Type: restaurant
Plaats/Omgeving: Eindhoven: Hartje Centrum !
Regio: brabant