Overzicht

De kaasboerin postel
Dit object wordt u aangeboden door:

ABéMA Horeca Makelaardij  ABéMA Horeca Makelaardij
Creeër een pdf-bestand van dit object

  
[kan enige tijd in beslag nemen]
De kaasboerin postel
Www.abema.nl

de kaasboerin. top horeca! onroerend goed restaurant, zalen- partycentrum, speeltuin met groot terras en 2 appartementen in het bedrijfspand.
ligging eerselseweg 99 postel, belgie.
overname exploitatie en onroerend goed in het hogere segment.

prijs op aanvraag. omzetindicatie 1.5 en 2 milj. bij serieuze interesse inzage in cijfers.

vmh3-3019 het betreft hier een unieke horeca onderneming die zich op meerdere vlakken onderscheidt. het terrein van meerdere hectaren groot, gelegen in een schitterend natuurgebied, toebehorend aan deze onderneming, herbergt niet alleen het partycentrum, maar ook een groot terras met circa 450 zitplaatsen en een waanzinnige mooie speeltuin. de grote parkeerplaats, biedt tevens plaats aan zowel auto’s als touringcars en bevindt zich ook op de eigen grond.
wanneer men binnen stapt in het restaurant-gedeelte op de begane grond, komt u in een ruim opgezette ruimte met maar liefst 350 zitplaatsen. gaat u voor de bar naar rechts komt u in een mooie zaal terecht die voor meerdere doeleinden geschikt is. in deze zaal zijn diverse voorzieningen getroffen om onder andere livemuziek mogelijk te maken.
aan de linkerzijde van het pand vindt u meerdere zalen.
op de eerste verdieping vindt u nog een grote zaal, welke geschikt is voor meerdere doeleinden.
de gescheiden toiletgroepen liggen strategisch bij de bar, welke dus zowel vanuit de zalen als vanaf het terras makkelijk te bereiken is.
de keuken en bar liggen centraal in het pand. de keuken is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen en ruim apparatuur, met warme en koude bereidingshoek, afwasruimte en diverse koel- diepvriesruimten. de bar, met ruime uitgiftemogelijkheden is de eyecatcher bij binnenkomst.
het object is gelegen in een toeristisch, bosrijke omgeving met vele campings en vakantieparken. naast de vele toeristen die hier in alle seizoenen verblijven, geniet deze onderneming landelijke bekendheid en komen de mensen van verre voor een verblijf. zowel jong als oud vindt hier ontspanning en beleving.
de horeca onderneming is gelegen op een perceel van 2 hectare en is uniek in zijn soort.

deze exploitatie is alleen in combinatie met onroerend goed te koop. alle informatie onder voorbehoud van juistheid.
alleen met voldoende eigen middelen kunt u reageren. na een positieve screening krijgt u verdere informatie via ons kantoor. de verkoopprocedure loopt ten alle tijden via abema horeca makelaardij.

wilt u meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen:

info @abema.nl of bel met jos buijtels op 0655113560
Object Type: restaurant
Plaats/Omgeving: Postel
Regio: belgie