Overzicht

Restaurant erica & bowling erica in sint hubert
Dit object wordt u aangeboden door:

Tonny Freriks Horeca-makelaars  Tonny Freriks Horeca-makelaars
Creeër een pdf-bestand van dit object

  
[kan enige tijd in beslag nemen]
Restaurant erica & bowling erica in sint hubert
Verlaagde vraagprijs!!!!

wanroijseweg 95-95a
5454 gz sint hubert

het betreft een hoeklocatie op het kruispunt/de rotonde met de
pastoor jacobsstraat (n264). hier zijn beide ingangen feitelijk aan gelegen.

de kern van sint hubert is op korte afstand gelegen. de direct omgeving bestaat voornamelijk uit diverse bedrijvigheid al dan niet gecombineerd met wonen.
tevens is het geheel goed bereikbaar voor wandelaars en fietsers. er bevinden zich diverse knooppunten in de nabije omgeving.

de bowling bestaat uit 8 bowlingbanen, een bar met zitgedeelte, een toilettengroep, een keukentje en een kelder. het bowlingrestaurant beschikt over 45 zitplaatsen incl. bar.

er is een separate entree aanwezig voor zowel de bowling als het restaurant.

het restaurant heeft een publiek zitgedeelte, een volwaardige bedrijfskeuken, terrassen, een toilettengroep, kelders, alsmede een bedrijfswoning. het restaurant heeft ca. 100 zitplaatsen. deze is uit te breiden door de nabij gelegen zaalruimten in gebruik te nemen.

aan de voorzijde en zijkant van het restaurant is een terrasmogelijkheid aanwezig voor 80 zitplaatsen.

parkeren is mogelijk deels op eigen terrein met 15 parkeerplaatsen. de overige parkeerplaatsen liggen direct aan deze parkeerplaats waar plek is voor nog eens 30 auto's. bij grote groepen kan men gebruik maken van een parkeerplaats van het achter gelegen bedrijventerrein.

omzetindicatie ca. € 350.000,00.

de staat van onderhoud is over het algemeen prima te noemen. de technische voorzieningen worden accuraat bijgehouden en ook voldoet de bedrijfsvoering aan de gestelde milieu- en veiligheidseisen t.b.v. de huidige exploitatie. daarnaast blijven de exploitanten ervoor zorg dragen dat er regelmatig investeringen worden gemaakt, om de exploitatie fris te houden voor de gasten.

er zijn enkele verplichtingen ten aanzien van brouwerij, speelautomaten en personeel welke een koper over dient te nemen.

de totale vraagprijs voor de registergoederen, inventaris en goodwill van deze 2 bedrijven bedraagt € 750.000,00 k.k.

een woonhuis is aanwezig en heeft 4 slaapkamers (ook in gebruik als opslag en kantoor), een badkamer alsmede een ruime woonkamer met open kamer. de tweede verdieping doet dienst als zolder en opslagruimte.

het object is gezamenlijk groot 25 are en 55 centiaren!Object Type: hotel
Plaats/Omgeving: Sint Hubert
Regio: brabant