Overzicht

Voormalig café 't stuupke te heel
Dit object wordt u aangeboden door:

Tonny Freriks Horeca-makelaars  Tonny Freriks Horeca-makelaars
Creeër een pdf-bestand van dit object

  
[kan enige tijd in beslag nemen]
Voormalig café 't stuupke te heel
Www.tonnyfreriks.nl

op een prima locatie in het centrum van het levendige midden-limburgse dorp heel tussen een moderne ijssalon en een bruin dorpscafé ligt dit goed geluidgeïsoleerde voormalige uitgaanscafé met mooie bovenwoning.

de gemeente heel/panheel hebben ca, 4.500 inwoners. dit object ligt in een waterrijke en landschappelijk aantrekkelijke regio waar veel recreatief wordt gefietst en gewandeld. het watersportgebied de maasplassen ligt in de directe nabijheid evenals bijvoorbeeld de zeer druk bezochte winkelstad roermond.

oplevering op korte termijn behoort tot de mogelijkheden.

in het verleden is het bedrijf voornamelijk geëxploiteerd als uitgaans- en feestcafé voor een overwegend jong publiek (20-30 jaar) afkomstig uit het eigen dorp en de wijde omgeving.er werden regelmatig evenementen georganiseerd met d.j.’s en andere artiesten, ook vonden er geregeld feesten en partijen plaats. sinds medio 2016 is de bedrijfsvoering beëindigd.het dorp heel heeft een gevarieerd horeca-aanbod maar momenteel (voorjaar 2018) geen op deze doelgroep gerichte bedrijfsformule.afgezien van enkele voorzieningen (buffet e.d.) vindt oplevering casco, ontruimd plaats..de indeling van dit goed geïsoleerde object is globaal als volgt:

entreehal

publieksruimte met een vloeroppervlak van ca. 80 m²

berging/keuken

dubbele gescheiden toiletgroepen

voorraadkelder met twee 500 l. tanks (eigendom, bierbrouwerij)

ruimte aan de voorzijde voor een terras met ca. 20 stoelen

de bieromzet in het jaar 2015 van het voormalig jeugdcafé was meer dan 135 hectoliter.

de vraagprijs voor de overname voorzieningen/sleutelgeld bedraagt € 5.000,00.

geïnteresseerden dienen rekening te houden met zowel een speelautomaten- als een brouwerijverplichting opgenomen in de huurovereenkomst. de financiële condities daarvan zijn echter nog zeker onderhandelbaar. huurpand met een comfortabele bovenwoning met o.a. ruime woonkamer met open (inbouw-)keuken, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, w.c.

huurprijs per maand incl. bovenwoning € 1.200,- vrij van b.t.w.huurwaarborgsom gelijk aan 3 maanden huur.
contactpersoon: nico rooijmans.
Object Type: restaurant
Plaats/Omgeving: Heel
Regio: limburg