Overzicht

Partycentrum bowling valkenswaard
Dit object wordt u aangeboden door:

Tonny Freriks Horeca-makelaars  Tonny Freriks Horeca-makelaars
Creeër een pdf-bestand van dit object

  
[kan enige tijd in beslag nemen]
Partycentrum bowling valkenswaard
Peperstraat 24
5554 ej valkenswaard

aan de rand van de markt in het meer dan toeristische kempische brabantse dorp valkenswaard is partycentrum bowling valkenswaard gelegen.

partycentrum bowling valkenswaard is in 2015/2016 totaal vernieuwd. de zaak heeft 8 prachtige spierwitte bowlingbanen voorzien van volautomatische a.m.f.-bowlingmachines en spl2 banen gekregen, een doorslaand succes!

naast bowlen is er ook een gamezone waar men kan poolen, darten, bier pong, oud hollandse spelletjes, tafeltennis, live sportprogramma’s kijken en diverse andere spellen kan spelen.

aangezien men tijden het bowlen tegenwoordig ook voorzien wil worden van een natje en een droogje, kun je ook genieten van een heerlijke maaltijd in het compleet verbouwde restaurantgedeelte.

daarnaast is het bedrijf naast het prachtige interieur, voorzien van alle technische snufjes zoals een bowling-reserveringssysteem, discoapparatuur, een volautomatische banentelling, ledverlichting, meerdere beamers alsmede een geweldige muziekinstallatie.

een eigen parkeerterrein met 25 a 30 parkeerplaatsen is aanwezig. parkeren in de directe omgeving is uiteraard ook mogelijk echter is dit gedeeltelijk tegen betaling, gedeeltelijk blauwe zone en gedeeltelijk gratis.

omzet: uitsluitend in een persoonlijk gesprek verkrijgbaar.

een inventarislijst is op verzoek verkrijgbaar.

de inventaris bevindt zich in een meer dan uitstekende staat!

er zijn verplichtingen welke een koper over dient te nemen.

huurpand zonder woning.

prijs: op aanvraag.

contactpersoon: patrick freriks.
Object Type: partycentrum / bowling
Plaats/Omgeving: Valkenswaard
Regio: brabant